Informatie Over de1e heilige Vormselvoorbereiding 2020-2021

Vormsel:

INFORMATIE

Over de1e heilige Vormselvoorbereiding 2020-2021

 

Beste ouders/verzorgers,

Het schooljaar is alweer een tijdje begonnen en ook het kerkelijke nieuwe jaar staat weer voor de deur. Alle voorbereidingen voor komend jaar zijn weer in volle gang en daarmee dus ook de voorbereiding op de catecheses voor de vormselgroep dit jaar.

Veel is momenteel anders in verband met coronavirus en we proberen dit jaar alles in zo goed mogelijke wegen te laten verlopen, op een verantwoorde wijze. Hiervoor zouden wij natuurlijk graag weten op hoeveel vormelingen wij dit jaar mogen rekenen vanuit onze parochies.

Omdat wij momenteel nog niet weten wat de maatregelen voor november zijn hebben wij dit jaar nog geen ouderavond gepland. We denken na over alternatieven, maar hopen eigenlijk dat we in november toch ouderavond(en) kunnen houden.

Heeft u al nagedacht over of uw zoon of dochter dit jaar het vormsel gaat doen? Bent u er al uit of wilt u nog meer informatie? Geef u dan alvast op met onderstaande formulier. Zo zullen wij eind oktober/begin november weer contact met u opnemen en kunt u als u alle informatie hebt uw keuze definitief maken.

Ter aanvulling: wij hebben een informatiefilmpje gemaakt voor de nieuwe a.s. vormelingen, deze is te bekijken via YouTube: https://youtu.be/nBJzLYOyFu4.

Met een hartelijke groet, mede namens pastoor Adema,

 

Stephan Klasens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPGAVEFORMULIER 2020-2021

Voor de communievoorbereiding hebben wij een aantal gegevens nodig. Wij vragen deze nu al in te vullen. Ze zijn allemaal even noodzakelijk, dus graag alles invullen.

 

Volledige naam (incl. Doopnamen) vormeling:

 

Voor en achternaam beide ouders:

Naam vader:

Naam moeder:

Geboortedatum:

Doopdatum:

Doopparochie:

Telefoonnummer beide ouders:

  1. 06-
  2. 06-

E-mailadres: